Παροχές Προγραμμάτων Ασφάλειας Υγείας Ανέργων

Κάλυψη σε δημόσια νοσοκομεία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

Τα προγράμματα ασφάλεια υγείας για άνεργους καλύπτουν την περίπτωση νοσηλείας σε κάποιο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα εντελώς δωρεάν

Νοσηλεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Τα οικογενειακά προγράμματα των εταιρειών καλύπτουν την περίπτωση νοσηλείας στις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Ιατρικές επισκέψεις & Ιατρικές Πράξεις

Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα ιατρών, καλύπτοντας είτε απεριόριστο είτε συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων.

Διαγνωστικές εξετάσεις

Οι διαγνωστικές εξετάσεις καλύπτονται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όλης της χώρας ανάλογα με το συμβεβλημένο δίκτυο της ασφαλιστικής εταιρείας.
asfaleia ygeias anergwn
Ασφάλεια Υγείας για Ανέργους

Γραμμή Υγείας – Συντονιστικό Κέντρο

Στην πλειοψηφία τους οι ασφαλιστικές εταιρείες  διαθέτουν μια 24ωρη γραμμή επικοινωνίας για την καθοδήγηση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Πλήρης Ιατρικός Έλεγχος (Check up)

Η ασφάλεια υγείας για άνεργους παρέχει δωρεάν ετήσιο πλήρη έλεγχο, ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου. Η πρόληψη σώζει ζωές.

Επείγον περιστατικό υγείας

Τα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων κλινικών αναλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη επείγοντος περιστατικού τόσο στο κομμάτι της ιατρικής εξέτασης όσο και στο κομμάτι των διαγνωστικών εξετάσεων.

Επείγουσα μεταφορά

Η επείγουσα μεταφορά σε περίπτωση επείγοντος θέματος υγείας με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς κρίνεται απαραίτητο όπως ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο.