Λίγα λόγια για εμάς

1. To Comple.gr, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 από την ομάδα της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας με την επωνυμία «MYNET ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE» και το δ.τ. «ΜΥΝΕΤ» με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά.

Αποτελείται από πιστοποιημένους συμβούλους, με μόνη δέσμευση το δικό σου ασφαλιστικό συμφέρον.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματά μας είναι τα άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρουμε.

Από την αίτηση ασφάλισης και έκδοση συμβολαίου, μέχρι τη διαχείριση των αποζημιώσεων, η ομάδα του Comple.gr βρίσκεται δίπλα σου ώστε να σε εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση.

2. Δήλωση Ανεξαρτησίας – Αντικειμενικότητας

Ως ο σύμμαχός σου για το ασφαλιστικό σου συμφέρον μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του κατάλληλου για εσένα προγράμματος, διασφαλίζουμε πως όλες οι υπηρεσίες μας έχουν μοναδικό γνώμονα το δικό σου συμφέρον και πως οποιαδήποτε συμφωνία που τηρούμε με συνεργαζόμενους
οργανισμούς δεν επηρεάζουν τις υπηρεσίες σύγκρισης, προβολής προϊόντων/υπηρεσιών και τιμολόγησης.

Παραμένουμε μια απολύτως ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρία.

3. Η αμοιβή μας

Η αμοιβή μας προκύπτει, ανάλογα με τη φύση της παρεχόμενης υπηρεσίας, από τις επιμέρους συμφωνίες με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς.

Ο βασικός τρόπος πληρωμής μας ανέρχεται σε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγεις να καταβάλλεις ή επί της συνδρομής που καταβάλλεις για υπηρεσία οδικής βοηθείας ή επί των πωλήσεων άλλου συγκεκριμένου προϊόντος για παροχή υπηρεσιών υγείας.

Στόχος μας το δικό σου ασφαλιστικό συμφέρον

Comple σημαίνει πλήρης!

ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ

Μια απλή σύγκριση δεν αρκεί.  Το Comple.gr είναι το δικό σου εργαλείο που συγκρίνει ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά πακέτα των ασφαλιστικών εταιριών ή/και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η συνεργασία μας  με πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες και έγκριτους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές εξασφαλίζει τις πιο δελεαστικές προτάσεις ασφάλισης για εσένα.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΌ

Η ομάδα του Comple.gr αποτελείται από πιστοποιημένους συμβούλους με μόνη δέσμευση το δικό σου συμφέρον.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Από την αίτηση ασφάλισης και έκδοση συμβολαίου, μέχρι τη διαχείριση των αποζημιώσεων, η ομάδα του Comple.gr βρίσκεται δίπλα σου ώστε να σε εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση.

Comple.gr και είσαι πλήρης!
Δεν είναι απλά ένα slogan. Είναι φιλοσοφία!