Κάθε οικογένεια
είναι μοναδική

 

Είμαστε δίπλα σου για να δημιουργήσεις το ΔΙΚΟ σου
οικογενειακό πρόγραμμα υγείας

Κάθε οικογένεια είναι μοναδική

Είμαστε δίπλα σου για να δημιουργήσεις το ΔΙΚΟ σου οικογενειακό πρόγραμμα υγείας

Παροχές Προγραμμάτων Υγείας

Νοσηλεία σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Τα προγράμματα για οικογενειακή ασφάλεια υγείας των εταιρειών καλύπτουν την περίπτωση νοσηλείας στις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Ιατρικές επισκέψεις & Ιατρικές Πράξεις

Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα ιατρών, καλύπτοντας είτε απεριόριστο είτε συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων.

Διαγνωστικές εξετάσεις

Οι διαγνωστικές εξετάσεις καλύπτονται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα όλης της χώρας ανάλογα με το συμβεβλημένο δίκτυο της ασφαλιστικής εταιρείας.

Γραμμή Υγείας – Συντονιστικό Κέντρο

Στην πλειοψηφία τους οι ασφαλιστικές εταιρείες  διαθέτουν στην ιδιωτικη ασφαλιση υγειας οικογενειακη μια 24ωρη γραμμή επικοινωνίας για την καθοδήγηση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.
Οικογενειακή Ασφάλεια Υγείας

Πλήρης Ιατρικός Έλεγχος (Check up)

Ετήσιος πλήρης έλεγχος ο οποίος παρέχεται δωρεάν και προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία του ασφαλισμένου. Η πρόληψη σώζει ζωές.

Επείγον περιστατικό υγείας

Τα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων κλινικών αναλαμβάνουν την πλήρη κάλυψη επείγοντος περιστατικού τόσο στο κομμάτι της ιατρικής εξέτασης όσο και στο κομμάτι των διαγνωστικών εξετάσεων.

Επείγουσα μεταφορά

Η επείγουσα μεταφορά σε περίπτωση επείγοντος θέματος υγείας με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς κρίνεται απαραίτητο όπως ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο.

Πραγματικά γεγονότα

Οικογένεια 4 μελών σύναψε πρόγραμμα για οικογενειακή ασφάλεια υγείας με 62,50€/μήνα. Το πρόγραμμα κάλυπτε την περίπτωση νοσηλείας, σε όλες τις ιδιωτικές κλινικές της Ελλάδος, από το ποσό των 1.500€ μέχρι των 400.000€ ετησίως.

Ο πατέρας της οικογένειας, μετά από δυο χρόνια ασφάλισης, υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Το κόστος της κλινικής και των αμοιβών των ιατρών ανήλθε στο ποσό των 4.500€. Σύμφωνα με το συμβόλαιο της οικογένειας, μετά το ποσό των 1500€, η εταιρεία κάλυψε 100% των εξόδων νοσηλείας.

Όμως, επειδή η οικογένεια διέθετε και δημόσια ασφάλεια, η κάλυψη διαμορφώθηκε ως εξής:

 Κόστος κλινικής Συμμετοχή Ασφαλιστικής Συμμετοχή Ταμείου Συμμετοχή Ασφαλισμένου
4500€ 3000€ 950€ 550€

Δηλαδή ο πελάτης, πλήρωσε μόνο 550€ για επέμβαση αξίας 4.500€

Ενημερώσου χωρίς δεσμεύσεις από πιστοποιημένο σύμβουλο Υγείας!


    Θέλω να δέχομαι email για προσφορές και εξελίξεις που με αφορούν