ελπα ασφαλειες

Γνωρίζεις ότι…

η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ (GMI) σου παρέχει ανταγωνιστική τιμή σε όλες τις διάρκειες και δυνατότητα προσθήκης προαιρετικής κάλυψης ζημιών στους αερόσακους

Η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ιδρύθηκε το 2001 με κύριο στόχο να προσφέρει στους συνδρομητές της ΕΛΠΑ οικονομικά πακέτα ασφάλισης.

Πολύ σύντομα απευθύνθηκε στο πλατύ κοινό, μέσω αξιόλογων συνεργατών που την εμπιστεύθηκαν και συνέδεσαν την επαγγελματική τους πορεία μαζί της.

Στη διάρκεια των 17 ετών λειτουργίας της, καθιερώθηκε στην Ασφαλιστική Αγορά και απέδειξε τη φερεγγυότητά της αφού με στρατηγικές κινήσεις προσέφερε στους συνεργάτες οικονομικά ασφαλιστικά πακέτα και υψηλές προμήθειες φροντίζοντας παράλληλα να τους  προστατεύει από τις δυσάρεστες εξελίξεις της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Σήμερα, η ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ συνεργάζεται με ένα πολύ εκτεταμένο Δίκτυο Πωλήσεων, σε όλη την Ελλάδα και  εξακολουθεί να προσφέρει, σε συνεργασία με αξιόπιστες και φερέγγυες εταιρείες, τα καλύτερα πακέτα της Αγοράς,  οι συνεργάτες της δε απολαμβάνουν προσωπική εξυπηρέτηση και οικονομικές τιμές.

Ο εμπλουτισμός της ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ με την Αποκλειστική Αντιπροσώπευση της GMI, δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες αφού έτσι θα έχουν τη δυνατότητα προσφοράς ανταγωνιστικών ασφαλίστρων και άριστης εξυπηρέτησης

Η GMI είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Μάλτας με ιστορία που ξεκινά από το 1947. Η εταιρεία με τη σημερινή της ονομασία ιδρύθηκε το 1999 μετά τη συνένωση δύο κορυφαίων παρόχων ασφαλιστικών προϊόντων, της Gasan Insurance Agency και της Galdes & Mamo Ltd., ενώ τo 2003 αδειοδοτήθηκε ως εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων. Από τότε η  GMI μεγαλώνει συνεχώς αυξάνοντας την κεφαλαιακή της βάση και τα αποτελέσματα της κάθε χρόνο. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην Γαλλία, την Κύπρο, την Πολωνία και τώρα και στην Ελλάδα, με σημαντικά κέρδη και δείκτη φερεγγυότητας 267%.

Η εταιρεία ασκεί τους κλάδους Ασφάλισης Οχημάτων, Ασφάλισης Σπιτιών, Ταξιδιωτικής Ασφάλισης, Ασφάλισης Υγείας, Ασφάλισης Σκαφών, Ασφάλισης Επιχειρήσεων, Ασφάλισης Ιδιοκτητών, Ασφάλισης Συγκροτημάτων Κατοικιών και Γραφείων.

Η αποκλειστική αντιπροσώπευση της GMI από την ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ αποτελεί για εμάς μια επιτυχία, καθώς προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία που ξεκινά σήμερα, τον Μάρτιο του 2018, από τον κλάδο του αυτοκινήτου και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων.

Στον κλάδο του αυτοκινήτου, η συνεργασία αυτή υποστηρίζεται με αναλογική αντασφαλιστική σύμβαση σε ποσοστό 90% από τρεις από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς Ομίλους παγκοσμίως: την MS Amlin, την Munich RE και την AXIS Re. Έτσι, αναφερόμαστε σε μια πολύ ισχυρά υποστηριζόμενη συνεργασία, με θεμέλια και υποδομή για μια επιτυχημένη ανάπτυξη στην Ελληνική αγορά.​

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την GMI στην ιστοσελίδα της: www.gasanmamo.com.

 

Κεντρικά Γραφεία ΕΛΠΑ Ασφάλειες 2106898710
Υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος 2310422307
Φροντίδα Ατυχήματος ΕΛΠΑ Ασφάλειες 2106898710

 

#elpa asfaleies, #elpa asfalistiki, #elpa ασφαλειες, #ελπα ασφαλιστικη, #ελπα ασφαλειεσ gmi