Εθνική Ασφαλιστική

Γνωρίζεις ότι…

τα νέας γενιάς προγράμματα Full Auto από την Εθνική, προσφέρουν την ιδανική λύση για την ασφάλιση του οχήματός σου

Η Εθνική ασφαλιστική δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών εδώ και 119 χρόνια. Η Εταιρία ανταποκρίνεται σε ένα αυστηρό και σύγχρονο περιβάλλον ελέγχων λόγω των υψηλών απαιτήσεων εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου της ΕΤΕ.

Σήμερα, η Εθνική Ασφαλιστική με την διακριτική επωνυμία Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ» είναι μέλος ενός από τους μεγαλύτερους και ισχυρότερους Ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ανήκει κατά ποσοστό 100% στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ETE). Διευρύνει ολοένα τα μερίδια αγοράς, διατηρώντας την πρώτη θέση και αυξάνοντας το ποσοστό της στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς. Επίσης, μέσω των θυγατρικών της εταιριών Garanta και Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου έχει σημαντική και δυναμική παρουσία στη Ρουμανία και στην Κύπρο αντίστοιχα.

Τηλεφωνικό κέντρο
Ελλάδα 18189
Εξωτερικό +30 213 031 81 89

#ασφαλεια αυτοκινητου εθνικη, #εθνικη ασφαλεια αυτοκινητου, #ασφαλειες αυτοκινητων εθνικη, #ετηνικι ασφαλιστικι, #ethniki asfalistiki, #ασφαλεια αυτοκινητου τιμεσ εθνικη, #εθνικη ασφαλιστικη αυτοκινητα τιμεσ, #, #eunik h asfalistik heunikh asfalistikh