ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ

Γνωρίζεις ότι…

η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ασφαλιστική φέρνει μία νέα αντίληψη στη συνολική διαχείριση και αποκατάσταση ζημιών αυτοκινήτου, δημιουργώντας το CAR POINT

Η INTERAMERICAN (ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ) αποτελεί μια εκ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής και Υγείας, καθώς και στις Γενικές Ασφάλειες, ενώ στον τομέα Βοηθείας κατέχει ηγετική θέση.

Η INTERAMERICAN ιδρύθηκε το 1969 ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης από τους κ.κ. Δ. Κοντομηνά και Α. Ταμπουρά. Το 1971 η εταιρεία έγινε ανώνυμη και το 1974 δημιουργήθηκε η INTERAMERICAN Γενικών ασφαλίσεων. Η είσοδος της εταιρείας στο χώρο τον Αμοιβαίων Κεφαλαίων έγινε το 1988 με την ίδρυση της INTERTRUST η οποία αποτέλεσε την πρώτη ιδιωτική και μη τραπεζική εταιρεία διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Από το 1996 με την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών η INTERAMERICAN παρέχει πλέον ολοκληρωμένες δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας. Το 2001 η INTERAMERICAN προσχώρησε στην ACMEA (πρώην EUREKO). Η ACHMEA είναι ένας ισχυρός χρηματοοικονομικός Όμιλος με έδρα την Ολλανδία και παρουσία σε 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Τηλεφωνικό κέντρο 210 946 2000
Γραμμή βοήθειας Αυτοκινήτου 1158
Γραμμή βοήθειας Υγείας 1010

 

#interamerican ασφάλεια αυτοκινήτου #ασφαλεια αυτοκινητου ιντεραμερικαν #ασφαλεια κλοπης μοτοσυκλετας interamerican #ασφάλειες αυτοκινήτου interamerican